preloader dot

Radiator-Outlet

Radiator-Outlet, een toonaangevende aanbieder van radiatoren en verwarmingsoplossingen, merkte dat ondanks een breed assortiment en competitieve prijzen, de gebruikerservaring op de website en de zichtbaarheid in zoekmachines verbeterd konden worden. Dit resulteerde in minder engagement op de website en een lager aantal transacties dan gewenst. Het bedrijf stond voor de uitdaging om de online aanwezigheid te versterken, de gebruikerservaring te verbeteren en de organische resultaten te verhogen om zo de omzet en het aantal transacties te stimuleren.

Onze behaalde resultaten

+160%
omzet via organisch verkeer
+180%
klikken
+15,2%
verhoogde websitebetrokkenheid
Om aan deze uitdaging tegemoet te komen, besloot Radiator-Outlet een strategische herziening van de websitenavigatie en menustructuur door te voeren. Het proces begon met een kritische evaluatie van de bestaande menustructuur, waarbij gekeken werd naar gebruiksvriendelijkheid en SEO-prestaties. In juli 2023 werd een nieuwe, gebruiksvriendelijkere en SEO-geoptimaliseerde menustructuur geïmplementeerd. Deze nieuwe structuur was ontworpen om bezoekers sneller en efficiënter naar de gewenste producten en informatie te leiden, terwijl tegelijkertijd de zichtbaarheid in zoekmachines werd verbeterd.

Oplossing

Oplossing

Resultaten

Resultaten

De implementatie van de nieuwe menustructuur leidde tot indrukwekkende resultaten in een korte periode. Tussen 1 augustus en 31 oktober 2023 werd een significante stijging in organische resultaten waargenomen ten opzichte van het jaar daarvoor.
  Organische omzet gestegen met 160%
  Aantal organische transacties steeg met 159%
  Gemiddelde sessieduur met betrokkenheid steeg met 15,5%
  Klikken via Google Zoeken stegen met 180%
  Vertoningen stegen met 183%
  Gemiddelde positie verbeterde met 20%
Deze resultaten weerspiegelen de succesvolle impact van de geïmplementeerde veranderingen en onderstrepen het belang van een gebruiksvriendelijke en SEO-geoptimaliseerde website voor het behalen van zakelijk succes.

Ook online resultaten boeken?

Neem dan contact met ons op!