preloader dot

Over Ons

logo white
 JIJ DAAR, 
hallo!

Wij zijn AIM – AIM Digital. Jouw partner voor online marketing. Samen gaan we zorgen voor een boost in jouw online aanwezigheid. Of het nu gaat om het vergroten van je online community door het binnenhalen van meer leads, het vergroten van de omzet van je webshop of om te ontdekken welke doelgroep het beste bij je past … wij werken aan het behalen van je doelstellingen en daardoor het groeien van je onderneming.

Vanuit onze vestiging in Breda werken ruim twintig online experts aan het behalen van jouw doelen. Dit doen we door alle aspecten van online marketing het meest efficiënt in te zetten en op de beste manier te benutten. Google kent voor ons geen geheimen en die kennis delen we graag met jou! Nieuwsgierig naar hoe we dat doen?

Road to succes

Road to succes

Klein begonnen, maar binnen no-time uitgegroeid tot waar we nu staan. Onze passie voor online marketing zorgden ervoor dat we sinds 2010 actief zijn als online marketingbureau. Ons eerste kantoor kon je vinden in Oosterhout, waar we met 3 medewerkers werkten aan de online campagnes van onze klanten. Al snel werd die kantoorruimte ons te klein en verhuisden we naar Breda. Sinds 2021 kun je ons vinden aan de Neerloopweg in Breda, een toplocatie bijna direct aan de snelweg en met als pluspunt het uitzicht op het NAC-stadion. Hier zitten we samen met onze partners Adexperts en Fullstak waardoor we jou een full-package kunnen bieden om jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen!

Vriendjes met Google

Vriendjes met Google

We zijn in het trotse bezit van de Google Premier Partner badge. Dit betekent dat Google onze prestaties waardeert en weet wie we zijn. Hierdoor profiteren we van verschillende voordelen en die delen we graag met jou. Zo hebben we regelmatig strategie-sessies met het Google hoofdkantoor in Dublin en bespreken daarin ook jouw account. Ook mogen we de allernieuwste applicaties binnen Google Ads als eerste testen (bèta omgeving) waardoor jij altijd profiteert van de nieuwste mogelijkheden en de rest een stapje voor bent.