preloader dot

VERKOOP MEER MET ​

GOOGLE SHOPPING

logo white

Waarschijnlijk heb je ze al eens gezien of er zelfs op geklikt, de Google Shopping advertenties die bovenaan je Google zoekresultaten verschijnen. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze campagnes en met reden. Doordat je jouw producten met beeldmateriaal en een ondersteunende omschrijving kan etaleren en klanten gelijk de mogelijkheid krijgen jouw producten en prijzen te vergelijken met die van je concurrenten, hebben shopping campagnes een zeer hoge click through rate.

Meer weten over de ins en outs van Google Shopping? De experts van Google Premier Partner AIM Digital vertellen je hieronder graag meer! Heb je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons en we bekijken samen met jou de mogelijkheden!

Wat is Google Shopping?

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een service die advertenties voor webshops aanbiedt. Als je gebruikmaakt van Google Shopping, krijgen online shoppers bovenaan de zoekresultaten een miniatuurafbeeldingen en de prijs van jouw product te zien. Op deze manier kunnen consumenten zoeken naar fysieke producten van verschillende retailers en deze onderling vergelijken.

Waarom samenwerken met AIM Digital?

Waarom samenwerken met AIM Digital?

AIM Digital is een Google Premier Partner. Deze status krijg je niet voor niets en is alleen neergelegd voor de meest-gewaardeerde partners. Onze online experts zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van campagnes op alle onderdelen van Google Ads en jouw campagne wordt gekoppeld aan de online expert die het beste bij jou past. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 076 820 0350 of [email protected]. Een Whatsappje sturen kan natuurlijk ook!