preloader dot

Op zoek naar een professionele

Website?
Webshop?
logo white

Je website of webwinkel is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk wel dat dat een professioneel en mooi visitekaartje is, want er is niks waar je potentiële klanten zó snel mee wegjaagt als een lelijke, onoverzichtelijke website.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan en je eigen website of webwinkel te bouwen maar wanneer je zeker wilt weten dat jouw bedrijf op een zo professionele en optimaal mogelijke manier geprofileerd wordt, is het zeker het overwegen waard om met een web development agency als AIM Digital in zee te gaan. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen leggen we je uit in onderstaande tekst. Ben je dringend op zoek naar een nieuwe website of is je bestaande site aan verbetering toe en wil je geen kostbare tijd verliezen? Neem dan gelijk contact op met een van onze webdevelopers!

Jouw website laten maken door AIM Digital

Jouw website laten maken door AIM Digital

Jouw agency voor  
Wordpress 
Magento 
Shopify 
Lightspeed 
Webflow 
oplossingen en uitdagingen.

Als professioneel web development agency met jaren ervaring bieden wij van AIM Digital jou alle expertise die je nodig hebt bij het maken van een nieuwe website of het verbeteren van een bestaande website. Onze webdevelopers zorgen er niet alleen voor dat je website of webshop aansluit bij jouw wensen, ambities en doelgroep, maar ook dat deze SEO proof is en zoveel mogelijk bezoekers van jouw site ook echt overgaan tot aanschaf van een product of dienst. De mogelijkheden zijn legio en we proberen voor iedereen altijd een passende oplossing te vinden.

WordPress is begonnen als een simpel blog platform maar is inmiddels uitgegroeid tot hét populairste content management systeem voor het maken van websites. Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen ervoor hun zakelijke website te maken met WordPress en dat is niet voor niets. Wanneer je namelijk besluit je website met WordPress te (laten) maken heb je ongelooflijk veel mogelijkheden.

Een zakelijke WordPress website voor jouw bedrijf

Een zakelijke WordPress website voor jouw bedrijf

WordPress thema’s en plugins

Er bestaan voor WordPress meer dan 50.000 gratis en premium thema’s en plugins dus wat het doel van je zakelijke website ook is of wat je er ook op wilt zetten, er is altijd wel een geschikte uitstraling of tool te vinden. Alles is met een paar muisklikken aan te passen aan jouw persoonlijke wensen dus je kunt met WordPress zeer eenvoudig jouw eigen unieke uitstraling creëren.

SEO-proof

Een ander groot voordeel van het gebruik van WordPress voor je zakelijke website, is het feit dat WordPress zeer SEO proof is. Doordat het een zogenaamd content first platform is, is het voor Google en andere zoekmachines erg makkelijk om de content van WordPress websites te indexeren. Meer over SEO en hoe wij jou kunnen helpen met de zoekmachine optimalisatie van jouw WordPress pagina, kun je hier  lezen.

Het integreren van jouw webshop in WordPress

Wanneer je ook graag online producten wilt verkopen via jouw bedrijfswebsite, gaat dat met WordPress zeer eenvoudig. Met eCommerce plugins als WooCommerce, waarover later meer, tover je een eenvoudige website binnen no time om in een professionele webshop zonder dat je je website hiervoor helemaal opnieuw hoeft te bouwen.

Open source webdevelopment

Vooral voor webdevelopers is het erg interessant dat WordPress een open source platform is. Dit wil zeggen dat je de zogenaamde broncode altijd geheel naar wens mag gebruiken en aanpassen. Hierdoor heb je niet alleen volledige controle over jouw WordPress site maar kun je deze ook geheel afstellen op jouw wensen en behoeften.

WordPress hosting en een zakelijke domeinnaam

Buiten een goede WordPress website, heb je ook hosting nodig. Web development agency AIM Digital biedt verschillende WordPress hostingpakketten aan, welke voor jouw bedrijf het meest geschikt is, vertellen onze webdevelopers je graag tijdens een persoonlijk gesprek. Bij elk hosting pakket krijg je standaard een SSL-certificaat, domeinnaam en een aantal e-mailadressen.

 

Het moge duidelijk zijn: wat voor wensen, doelen of eisen jij ook hebt, onze ervaren web developers en designers maken voor jou de unieke, zakelijke WordPress website die jij voor ogen hebt! Meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Een professionele webshop laten maken met Magento of WooCommerce

Wanneer je graag een professionele webshop wilt laten maken, kun je ervoor kiezen een eCommerce plugin als WooCommerce te gebruiken en je webwinkel te integreren in je WordPress website maar ook softwaresysteem Magento is hiervoor zeer geschikt. Welk webshop systeem voor jouw bedrijf het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren.

De voordelen van een Magento webshop

In tegenstelling tot WordPress dat begon als blog platform, is Magento van origine een eCommerce platform en het biedt op dit vlak dan ook enorm veel mogelijkheden. Zo kun je niet alleen een zeer groot aantal producten aanbieden, het is ook mogelijk deze te categoriseren, kortingen op diverse manieren verwerken en meerdere webshops vanuit één omgeving te beheren (multi-store management).

De nadelen van een Magento webwinkel

Laten we één ding voorop stellen: als jij een beginnend verkoper bent die maar een handvol producten aanbiedt, is Magento voor jou waarschijnlijk minder interessant. Dit heeft vooral te maken met de complexiteit en kosten. Niet alleen de initiële en hosting kosten zijn bij Magento een stuk hoger dan bij WordPress, het beheren van een Magento webshop is ook een stuk complexer. Waar je bij een WordPress webwinkel zelf nog wel het een en ander aan kunt passen, heb je bij Magento sowieso de hulp van een gespecialiseerde Magento webdeveloper nodig.

Een webshop maken met WooCommerce

We hadden het al eerder over de mogelijkheid om een professionele webshop toe te voegen  aan jouw WordPress website met WooCommerce. We leggen je hier uit hoe wij als web development agency dit aanpakken. We zeiden hierboven namelijk wel dat het maken van je webwinkel met WooCommerce een stuk minder gecompliceerd is dan het maken van een Magento webshop, komt er toch wel het een en ander bij kijken.

WooCommerce integreren in jouw WordPress site

Het integreren van WooCommerce in jouw bestaande website gaat heel eenvoudig door het installeren van de WooCommerce plugin. Nadat je plugin geactiveerd is, is het tijd om je webshop configureren. Je kunt hierbij zaken als de taal van je webshop, de verzendkosten, en BTW instellen. Daarnaast kun je je gewenste betaalmethode(s) kiezen. WooCommerce biedt standaard PayPal aan maar als je wilt dat klanten ook met bijvoorbeeld iDeal kunnen betalen, kun je ervoor kiezen een account bij Mollie aan te maken.

Producten toevoegen aan je WooCommerce webshop

Hierna is het tijd om de producten die je in je webwinkel wil verkopen, toe te voegen. Naast een of meerdere afbeeldingen, kun je bij elk product een korte omschrijving, de voorraad, product tags en de betreffende productcategorie invoeren. Van elke categorie kun je vervolgens een submenu maken.

De uitstraling van je WordPress webshop

Je kunt ervoor kiezen een standaard Premium WordPress webshop thema te gebruiken maar uiteraard kun je onze web developers en designers ook vragen jouw webshop geheel naar jouw smaak en wensen te ontwerpen. Zo weet je zeker dat je je onderscheidt van al je concurrenten!

Kiezen voor Magento of WooCommerce?

Kort samengevat is Magento vooral geschikt voor grote, professionele bedrijven die jaarlijks een grote omzet (denk hierbij aan een bedrag van minstens €500.000 per jaar) behalen of meerdere webshops vanuit één omgeving willen beheren. WordPress is een stuk makkelijker en goedkoper dan Magento dus voor kleinere verkopers, is een WooCommerce webshop waarschijnlijk een logischere keuze. Uiteraard bekijken wij altijd samen met jou wat de beste optie voor jouw bedrijf is!

Website design

Naast diverse web developers, hebben wij ook webdesigners in dienst die voor jou een website ontwerpen die niet alleen mooi maar ook functioneel is en aansluit bij jouw doeleinden. We luisteren naar jouw wensen en eisen en geven je waar nodig eerlijk advies, creëren een een unieke uitstraling en duidelijke huisstijl en zorgen ervoor dat jouw website optimale gebruiksvriendelijkheid heeft.

Conversiegericht en SEO-proof

Bij het maken van jouw website houden we altijd rekening met zoekmachineoptimalisatie en conversiegericht design. Je wilt namelijk wel dat bezoekers, nadat ze op je site terechtgekomen zijn, ook daadwerkelijk actie ondernemen. Nadat we samen besloten hebben we jouw doelen zijn, maken we een functioneel ontwerp waarbij de online bezoeker op één staat. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van duidelijke knoppen maar bijvoorbeeld ook aan het toevoegen van onafhankelijke reviews en het beantwoorden van veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een zakelijke website door web development agency AIM Digital?

Tja, daar kunnen we niet 1,2,3 antwoord op geven want wat de uiteindelijke kosten van jouw website zijn, hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen en doelen! Het kostenplaatje kun wij dus pas bepalen na een uitgebreid gesprek maar als je graag een vrijblijvende indicatie wilt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je toe aan een nieuwe of verbeterde website of webshop en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 076 820 0350.
Een Whatsappje sturen kan natuurlijk ook!