preloader dot

Copywriting voor

bedrijven met karakter

logo white

Iedereen wordt non-stop doodgegooid met informatie. Als jij wil dat klanten jouw bedrijf vinden dan zul jij op moeten vallen in deze informatie jungle. Daarom is het belangrijk dat elke advertentie, elke blog en elke webpagina zo geschreven is dat deze de aandacht grijpt en niet meer loslaat. Jij hebt teksten nodig die inspireren. Teksten die emotie oproepen. Teksten die het verhaal van jouw organisatie vertellen. Jij hebt krachtige copywriting nodig die past bij jouw bedrijf. Daarom heb jij de copywriters van AIM Digital nodig!

Laat zien wat jou anders maakt

Je bent trots op jouw bedrijf en waar jullie voor staan. Je bent ervan overtuigd dat niemand beter werk levert dan jullie. Maar zolang klanten jou niet opmerken is dat niks waard. Om op te vallen tussen je concurrenten heb jij teksten nodig die jou onderscheiden van de rest. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Onze copywriters zijn experts in het schrijven van teksten die jouw klanten aanspreken en aansporen tot actie. Met onze creatieve en frisse blik vinden wij de communicatiestijl die past bij jouw bedrijf. 

Door heldere en overtuigende copywriting krijgt jouw bedrijf de stem die het verdient. Klanten voelen zich aangetrokken tot bedrijven met karakter. Karakter heb je al, wij tonen het aan de wereld.

Wij vertellen jouw verhaal

Wij vertellen jouw verhaal

Bij AIM Digital geloven wij dat copywriting om meer gaat dan alleen wat gladde verkooppraatjes. Wij geloven dat copywriting gaat om het vertellen van jouw verhaal. Wij willen weten wat jouw bedrijf speciaal maakt zodat wij de wereld kunnen laten zien wat jou onderscheidt van de rest.

De grote kracht achter succesvolle copywriting is menselijkheid. Teksten geschreven voor mensen door mensen. Dit klinkt vanzelfsprekend maar helaas zien we te vaak het tegenovergestelde: teksten zonder persoonlijkheid en zonder beleving. Bij AIM Digital baseren we onze copywriting op een goed begrip van de menselijke aard. Overtuigen begint altijd met het begrijpen van verlangens en beweegredenen. Wij schrijven elke tekst met jouw klanten in gedachten.

Toch schrijven we niet alleen voor mensen. Als Google Premier Partner begrijpen wij bij AIM Digital natuurlijk als geen ander het belang van Search Engine Optimization. Onze copywriters zijn experts in het verbeteren van vindbaarheid via zoekmachines. Wij schrijven teksten die jouw klanten inspireren maar ook Google heel vrolijk stemmen.

Ontdek onze copywriting skills

Ontdek onze copywriting skills

Voor de volgende copywriting werkzaamheden staan wij voor je klaar.

Search Engine Optimization (SEO)

Voor Search Engine Optimization zijn sterk geschreven teksten echt een must. Zoekmachines worden steeds beter in het begrijpen van natuurlijke taal en waarderen teksten tegenwoordig echt op inhoud. Om hoog in Google te komen kom je met het spammen van wat trefwoorden echt niet meer weg. Google geeft de voorkeur aan inhoudelijk sterke teksten die van meerwaarde zijn voor de lezer. Onze copywriters weten als geen ander hoe zij teksten kunnen schrijven waar Google enthousiast van wordt. We voeren altijd een zoekwoordanalyse uit en gebruiken dit om sterke SEO-teksten te schrijven. Zo vergroten we de vindbaarheid van jouw website zodat jij weer meer klanten gelukkig kunt maken.

E-mailmarketing is nog altijd een zeer succesvolle vorm van online marketing. Zo houdt een goed geschreven nieuwsbrief bestaande klanten betrokken bij je merk en kan een gerichte e-mail campagne veel conversies opleveren. AIM Digital helpt je met het schrijven van succesvolle mails en nieuwsbrieven. Net zoals blogs moeten e-mails vechten om de aandacht van de lezer. De meeste mensen hebben weinig zin in het lezen van commerciële mails en moeten dus door de titel van de mail gegrepen worden. Onze copywriters schrijven creatieve, conversie gerichte e-mails die bij jouw doelgroep tot de verbeelding spreken.

Landing pages

Succesvolle online marketing houdt meer in dan alleen zoveel mogelijk bezoekers naar je website toe hengelen. Je wilt natuurlijk dat de bezoekers je website niet alleen bekijken maar ook actie ondernemen. Je wilt dat ze contact met je opnemen of je producten bestellen. Hiervoor heb je krachtige landing pages nodig. Een landing page is een pagina waar je bezoeker op terecht komt na het klikken van een link of advertentie. AIM Digital helpt je een succesvolle, resultaatgerichte landing page te maken. Onze copywriters schrijven overtuigende teksten die van website bezoekers klanten maken.

Blogs

De kracht van blogs is bekend. Een blog op je website trekt bezoekers aan, meer bezoekers leidt tot meer leads en dus meer sales. Voor veel bedrijven blijkt het in de praktijk vaak toch niet zo makkelijk te zijn. Veel blogs gaan verloren in de zee van online blogs. Als jij met je blog op wil vallen in de online massa dan moet je blog goede informatie bieden, scherp geschreven zijn en daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn voor de lezer. Want wees nou eerlijk, als jij en ik geen zin hebben om oninteressante blogs te lezen dan heeft jouw doelgroep dit ook niet. Gelukkig kunnen onze copywriters blogs schrijven die jouw doelgroep wél wil lezen. Zo boost jij je ranking op Google en haal je meer bezoekers naar je website. Ook kunnen goede blogs je klanten overtuigen van je expertise en de positie van je merk verstevigen.

Social media

Social media is de perfecte plek om de relatie met je doelgroep te versterken. Een goede aanwezigheid op social media versterkt je merk en verbetert je reputatie. Door kwalitatieve content te posten kun je ook nog eens je zichtbaarheid vergroten en bezoekers naar je website leiden. AIM Digital helpt je graag om sterke social media posts te creëren die het aanzien van je merk vergroten en online verkeer naar je website leiden.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog altijd een zeer succesvolle vorm van online marketing. Zo houdt een goed geschreven nieuwsbrief bestaande klanten betrokken bij je merk en kan een gerichte e-mail campagne veel conversies opleveren. AIM Digital helpt je met het schrijven van succesvolle mails en nieuwsbrieven. Net zoals blogs moeten e-mails vechten om de aandacht van de lezer. De meeste mensen hebben weinig zin in het lezen van commerciële mails en moeten dus door de titel van de mail gegrepen worden. Onze copywriters schrijven creatieve, conversie gerichte e-mails die bij jouw doelgroep tot de verbeelding spreken.

Neem de volgende stap

Ben je benieuwd wat copywriting jouw bedrijf op kan leveren?
Neem dan snel contact op via [email protected] of 076 820 0350 of Whatsapp en onze adviseur komt graag vrijblijvend bij jullie langs.. Laat ons jouw verhaal vertellen!