preloader dot

Adverteren op Google ?

Wij doen het voor je!​
logo white

Jouw website is natuurlijk het allermooiste plekje op het wereldwijde web, maar toch zou je graag meer bezoekers willen hebben. Een advertentiecampagne via Google Ads is de volgende stap en wij denken daarin graag met je mee. Jouw advertenties zullen uit de zoekresultaten knallen en samen zorgen we ervoor dat we jouw online vindbaarheid naar een hoger niveau tillen!

Wat is SEA?

Wat is SEA?

SEA, oftewel Search Engine Advertising is een hele mond vol, maar wat doet het nou precies? Het enige dat jij ervan gehoord hebt is dat adverteren op Google heel veel geld kost. Dat mag misschien wel zo zijn, maar het gaat je ook heel veel geld opleveren! Door het opzetten van een succesvolle online marketing campagne zorgen wij ervoor dat jouw geïnvesteerde euro’s er dubbel en dwars weer uit komen. We schrijven tekstadvertenties die helemaal op jouw website en dienstverlening zijn afgestemd. Hierdoor zorgen we er niet alleen voor dat er waardevolle leads worden verzameld, maar leggen we ook een database aan met relevante statistieken waardoor je meer te weten komt over je doelgroep.

Goochelen met Google

Goochelen met Google

Adverteren op Google, voor velen is het een grote hokus-pokus, maar niet voor onze online experts! Ook zonder ingewikkelde googeltrucs toveren wij de mooiste resultaten uit onze hoge hoeden, gebaseerd op de doelen die jij gesteld hebt. Bij het opzetten van een advertentie campagne is het belangrijk de online strategie helder te hebben. Daarom voeren we altijd een uitgebreid analyse-gesprek voordat we aan de slag gaan met jouw campagne. Zo weten we wat jouw verwachtingen zijn en zetten wij deze om in heldere doelen. 

Via handige en inzichtelijke dashboards houden we je op de hoogte van de resultaten van de campagne en jouw eigen contactpersoon praat je maandelijks bij!

Waarom samenwerken met AIM Digital?

Waarom samenwerken met AIM Digital?

AIM Digital is een Google Premier Partner. Deze status krijg je niet voor niets en is alleen neergelegd voor de meest-gewaardeerde partners. Onze online experts zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van campagnes op alle onderdelen van Google Ads en jouw campagne wordt gekoppeld aan de online expert die het beste bij jou past. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 076 820 0350 of [email protected]. Een Whatsappje sturen kan natuurlijk ook!