preloader dot

Subliem Dak

Subliem Dak, een ervaren dakdekker in allround dakwerkzaamheden is in mei 2019 bij ons gestart om hun online aanwezigheid te vergroten en meer leads te genereren. Ondanks de Google Search advertenties die zij zelf in beheer hadden gedurende een jaar, werden er weinig kwalitatieve leads gegenereerd. Het bedrijf stond voor een uitdaging om meer kwalitatieve leads binnen te halen.

Onze behaalde resultaten

+347,4%
conversies
+23,68%
klikken
-58,1%
kosten per conversie
Na het overnemen van het beheer, besloten we om een nieuwe strategie te implementeren voor de Google Ads campagnes van Subliem Dak. Allereerst hebben we een zoekwoordonderzoek verricht. Op basis van de wensen van de klant en de zoekvolumes, hebben we de campagnes geherstructureerd. We hebben ons gericht op gebieden waarin zij actief zijn, namelijk Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Voor deze provincies hebben we ad customizers gebruikt om de kwaliteit van de advertenties te verhogen. Door het selecteren van relevante zoekwoorden en het toevoegen van geografische targeting, hebben we ervoor gezorgd dat de advertenties werden weergegeven aan mensen die specifiek op zoek waren naar dakdekkersdiensten in deze regio’s. Bovendien hebben we advertentie-extensies toegevoegd voor extra relevantie en informatie.

Oplossing

Oplossing

Resultaten

Resultaten

Sinds de start in mei 2019 tot en met mei 2020 hebben we aanzienlijke resultaten opgeleverd ten opzichte van het jaar ervoor. Aantal conversies is gestegen met +347,4%. Aantal klikken is gestegen met 23,68%. CTR is met 45,21% gestegen. Kosten per conversie is met 58,1% gedaald. Kwalitatieve leads en een volle agenda.
  Conversies gestegen met 347,4%
  Klikken gestegen met 23,68%
  Kosten per conversie gedaald met 58,1%
Met deze indrukwekkende groeipercentages heeft Subliem Dak kunnen profiteren van een aanzienlijke toename in online zichtbaarheid, wat heeft geleid tot kwalitatieve leads en meer opdrachten.

Ook online resultaten boeken?

Neem dan contact met ons op!