preloader dot

Taart en Decoratie

Taart en Decoratie is een online winkel gespecialiseerd in bakbenodigdheden en taartdecoratie. Het bedrijf had te maken met beperkte online zichtbaarheid en lage posities in de organische zoekresultaten. Het vraagstuk was: Hoe kan Taart en Decoratie de SEO resultaten verbeteren en de online zichtbaarheid vergroten?

Onze behaalde resultaten

+128,05%
positie 1-3
+54,17%
zoektermen
+65,04%
organisch verkeer
Om de SEO resultaten te verbeteren en de online zichtbaarheid van Taart en Decoratie te vergroten, hebben we allereerst gewerkt aan een goed vooronderzoek. We hebben een zoekwoordanalyse opgemaakt met relevante zoektermen die door de doelgroep gebruikt wordt bij het zoeken naar bakbenodigdheden en taartdecoratie. Na dit onderzoek hebben we geconstateerd dat veel categorieën content missen. Op basis van de zoekwoordanalyse hebben we bestaande pagina’s geoptimaliseerd en nieuwe pagina’s toegevoegd. We hebben de relevante zoekwoorden verwerkt in de pagina titels, meta-descriptions, headings en tekst. Ook met behulp van de technische optimalisatie, zoals de laadtijd en navigatiestructuur, is de site aanzienlijk verbeterd. Tot slot hebben we gewerkt aan het opbouwen van kwalitatieve backlinks van relevante en betrouwbare websites. Dit heeft bijgedragen aan de autoriteit van de website en heeft gezorgd voor een stijging in het organisch verkeer.

Oplossing

Oplossing

Resultaten

Resultaten

Dankzij de geïmplementeerde strategie heeft Taart en Decoratie significante verbeteringen gezien in hun SEO resultaten en online zichtbaarheid: Het aantal zoektermen is in het afgelopen jaar gestegen met 54,17%. Het organisch verkeer is gestegen met 65,04%. Het aantal zoektermen in de toppositie 1-3 is gestegen met 128,05%. Kwalitatieve leads en een volle agenda.
  Conversies gestegen met 347,4%
  Klikken gestegen met 23,68%
  Kosten per conversie gedaald met 58,1%
Deze verbeteringen hebben geleid tot een verhoogd aantal bezoekers, meer online bestellingen en uiteindelijk een grotere omzet voor Taart en Decoratie.

Ook online resultaten boeken?

Neem dan contact met ons op!