preloader dot

SEO Scan

logo white

In de steeds veranderende digitale wereld is het cruciaal om je online aanwezigheid te versterken. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigd bedrijf dat zijn online bereik wil vergroten, onze SEO Scan kan je daarbij helpen.

Wat is een SEO Scan?

Wat is een SEO Scan?

Een SEO Scan is een grondige analyse van je website om te bepalen hoe goed deze is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het gaat verder dan alleen het controleren van zoekwoorden. Het onderzoekt verschillende aspecten van je website, van technische elementen tot content en autoriteit. Het doel is om te identificeren welke punten aan je website aandacht verdienen om zo je rankings in de zoekmachine te verbeteren, je online zichtbaarheid toe te laten nemen en om meer conversies binnen te halen.

In de competitieve digitale markt van vandaag is het niet genoeg om alleen maar een website te hebben. Je moet ervoor zorgen dat je website zichtbaar is voor je doelgroep. Een SEO Scan helpt je te begrijpen hoe je website presteert in zoekmachines. Het biedt inzichten in wat goed werkt, wat verbeterd kan worden en hoe je je SEO-strategie kunt aanpassen om je online zichtbaarheid te vergroten.

Onze SEO Scan is uitgebreid en richt zich op drie belangrijke aspecten:

Techniek

We controleren je website op technische aspecten die van invloed kunnen zijn op je SEO-prestaties. Dit omvat de beveiliging van je website, de snelheid van de pagina’s, de meertaligheid, de URL-structuur, de sitemap en het robots.txt-bestand. Deze elementen zijn cruciaal voor een goede gebruikerservaring en kunnen een grote invloed hebben op hoe zoekmachines je website indexeren en rangschikken.

Content SEO

Content is koning in de wereld van SEO. We analyseren de content op je website om te zien hoe goed deze is geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden. Dit omvat het controleren van metadata, headinginrichting en de kwaliteit van de tekst. We kijken ook naar de relevantie en waarde van de content voor je doelgroep.

Autoriteit

De autoriteit van je website is een belangrijke factor in hoe hoog je rangschikt in zoekresultaten. We onderzoeken je linkprofiel om de autoriteit van je website te beoordelen. We kijken naar zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de links die naar je website verwijzen.

Wat zit er in onze SEO scan?

Wat zit er in onze SEO scan?

De SEO Scan Checklist

De SEO Scan Checklist

Onze SEO Scan omvat een gedetailleerde checklist van alle elementen die we analyseren. Dit geeft je een duidelijk beeld van wat er wordt geëvalueerd en hoe je website presteert op elk van deze gebieden. Deze checklist fungeert als een routekaart, waarmee je precies kunt zien waar je aandacht aan moet besteden om je SEO-prestaties te verbeteren.

Alle checklist punten

Ons team van SEO-experts voert de scan uit met behulp van geavanceerde tools en technieken. We duiken diep in je website en analyseren elk aspect dat van invloed kan zijn op je SEO-prestaties. 

Wat krijg je na de SEO Scan?

Na de SEO Scan ontvang je een gedetailleerd rapport met een overzicht van de prestaties van je website. Dit rapport bevat een grondige analyse van de technische aspecten, content en autoriteit van je website. Het bevat ook aanbevelingen voor verbeteringen, zodat je precies weet welke stappen je moet nemen om je SEO-prestaties te verbeteren. Dit rapport kan je helpen bij het vormen van je SEO-strategie en het nemen van datagedreven beslissingen.

Daarnaast helpt een van onze SEO-specialisten je graag door samen de SEO Scan te bespreken, zodat je samen met een expert kan bepalen wat de vervolgstappen zijn.

Hoe kan de SEO Scan je bedrijf helpen?

seo verbeteren met een seo scan

Met de inzichten uit de SEO Scan kun je je website optimaliseren, je online zichtbaarheid vergroten en uiteindelijk meer klanten aantrekken. Het kan je helpen om beter te rangschikken in zoekresultaten, meer organisch verkeer naar je website te trekken en je conversieratio te verbeteren.

Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, meer leads wilt genereren of je online verkoop wilt verhogen, de SEO Scan kan je de inzichten en aanbevelingen bieden die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

SEO Scan aanvragen

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met onze experts! Wij helpen je graag. Vul hieronder het contactformulier in of bel direct naar 06-48197300.